Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Didier Drogba este în vizorul poliţiei după ce a aruncat cu o monedă spre fanii adverşi

Didier Drogba este în vizorul poliţiei după ce a aruncat cu o monedă spre fanii adverşi

Didier Drogba este în vizorul poliţiei după ce a aruncat cu o monedă spre fanii adverşi
13 Noi 2008   •   12:48

Cu toate că şi-a cerut scuze suporterilor lui Burnley, după ce aruncat cu o monedă în ei, Didier Drogba va fi investigat de poliţie pentru acest gest reprobabil.
Ivorianul a reuşit să înscrie, după 6 luni, în meciul dintre Chelsea şi Burnley, dar suporterii echipei din Championship League, au ripostat la bucuria atacantului, aruncând în el cu monede. În ciuda faptului că nu a fost nimerit, Drogba a ridicat un bănuţ şi l-a retrimis violent în tribună, stârnind reacţia furibundă a fanilor oaspeţi. Starul londonezilor a primit un cartonaş galben pentru fapta sa de la arbitrul întâlnirii.
?După ce am marcat, s-au aruncat în mine cu tot felul de obiecte.Am comis o mare greşeală când am ripostat şi pentru acest lucru îmi cer scuze?, a declarat Drogba.
Chelsea a pierdut la penalty-uri chiar pe Stamford Bridge, 4-5 (după 1-1 în timpul regulamentar) în faţa divizionarei secunde Burnley şi ratează astfel primul trofeu al sezonului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Didier Drogba Chelsea Londra
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close