Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Drogba ar putea fi suspendat de UEFA, după ce l-a înjurat pe arbitrul partidei Chelsea - Barcelona (VIDEO)

Drogba ar putea fi suspendat de UEFA, după ce l-a înjurat pe arbitrul partidei Chelsea - Barcelona (VIDEO)

Drogba ar putea fi suspendat de UEFA, după ce l-a înjurat pe arbitrul partidei Chelsea - Barcelona (VIDEO)
07 Mai 2009   •   13:02

Didier Drogba ar putea primi o suspendare lungă din fotbalul european, după ce l-a confruntat nervos pe arbitrul norvegian Tom Henning Ovrebo la finalul partidei controversate dintre Chelsea şi Barcelona, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Un gol marcat în minutele de prelungire de Andres Iniesta i-a adus Barcelonei un egal, scor 1-1, care i-a permis să se califice în finala cu Manchester United, de la Roma. Chelsea a avut însă motive bune să se plângă după ce i-au fost refuzate de către arbitru cel puţin două penalty-uri clare, însă acest lucru nu va fi luat în calcul de UEFA când va judeca comportamentul lui Drogba.

Ovrebo a trebuit să fie escortat de pe teren de mai mulţi stewarzi, Drogba fiind ţinut să nu intre într-un contact fizic cu arbitrul norvegian. Internaţionalul ivorian s-a întors apoi spre o cameră de televiziune şi a ţipat la ea, descriindu-l pe arbitru ca fiind un "nenorocit murdar". Un moment necenzurat pentru care realizatorii emisiunii sportive din Anglia au fost nevoiţi să îşi ceară scuze:



Clubul londonez ar putea avea de asemenea probleme cu UEFA, după ce fanii nervoşi au aruncat cu steaguri în direcţia oficialilor şi a celor prezenţi pe banca Barcelonei, la finalul partidei.

Totuşi, Drogba va scăpa nepedepsit de către managerul clubului său, Guus Hiddink, care a declarat că înţelege astfel de manifestări în condiţiile de tensiune date. "Pot înţelege pe deplin reacţiile jucătorilor atât timp cât nu ating arbitrul", a spus Hiddink.

Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close