Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Egipt elimină Camerun, 3-1, şi întâlneşte Algeria în semifinalele Cupei Africii

Egipt elimină Camerun, 3-1, şi întâlneşte Algeria în semifinalele Cupei Africii

Egipt elimină Camerun, 3-1, şi întâlneşte Algeria în semifinalele Cupei Africii
Sursa foto: ahmed hassan
25 Ian 2010   •   22:41

Camerun nu a putut trece nici de această dată peste complexul ?Egipt? şi a părăsit, luni, Cupa Africii pe Naţiuni după un meci pierdut în urma disputării prelungirilor. Scorul primelor 90 de minute a fost egal, 1-1, dar ?Faraonii? au fost de neoprit în timpul adiţional şi şi-au asigurat locul în careul de aşi al competiţiei.
?Leii? camerunezi au fost cei care au deschis scorul în meciul de la Benguela chiar printr-un egiptean. În minutul 27, camerunezii au bătut viclean o lovitură liberă iar Hassan a trimis mingea în propria poartă, pentru 0-1. Cu toate acestea, căpitanul Egiptului s-a revanşat repede şi, în minutul 39 a înscris o bijuterie de gol de la 30 de metri distanţă. Portarul Kameni a avut partea sa de vină, având o reacţie întârziată şi inutilă.
Partida a mers în prelungiri, iar experimentatul Geremi şi-a îngropat echipa, trimiţând o pasă înceată la Kameni, pe care Gedo a intercerptat-o şi a dus scorul la 2-1 pentru Egipt. Doar două minute mai târziu, Ahmed Hassan şi, ar spune camerunezii, arbitrul, au anulat speranţele ?Leilor. Egipteanul a şutat puternic din lovitură liberă, Kameni a respins în bară, iar mingea a lovit pământul, sărind apoi în terenul de joc. A fost gol? Spre fericirea Egiptului arbitrul l-a validat, iar până la final Camerun nu a mai reuşit decât să ia un cartonaş roşu, prin Chedjou.
Egiptul mai învinge odată Camerunul lui Samuel Eto'o, după ce a reuşit această performanţă şi în finala competiţiei din 2007. ?Faraonii? se pregătesc, acum, pentru un duel pe viaţă şi pe moarte cu Algeria, echipa care a eliminat duminică reprezentativa Coastei de Fildeş.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close