Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Emoţii pentru Săpunaru. LPF Portugheză a iniţiat o procedură disciplinară şi îl poate suspenda trei ani

Emoţii pentru Săpunaru. LPF Portugheză a iniţiat o procedură disciplinară şi îl poate suspenda trei ani

Emoţii pentru Săpunaru. LPF Portugheză a iniţiat o procedură disciplinară şi îl poate suspenda trei ani
Sursa foto: sapunaru
13 Ian 2010   •   11:19

Cristi Săpunaru trece prin mari emoţii în acest moment, după ce Liga Profesionistă de Fotbal din Portugalia a demarat procedura disciplinară împotriva sa şi a colegului Hulk. Cei doi au luat parte la un incident petrecut pe tunelul ce duce la vestiare la partida Benfica - FC Porto, şi l-au bruscat pe un steward. Săpunaru riscă, pe lângă o amendă consistentă, o suspendare între două etape şi trei ani.
Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal portugheze a confirmat, marţi, că a început procedurile disciplinare împotriva celor doi jucători, dar şi cercetări pentru a afla a ciu este vina pentru faptul că scandalul a "răsuflat" în presă. Şi pentru ca toată lumea să acuze pe toată lumea, şi jucătorii Săpunaru şi Hulk au acuzat, ei depunând plângerii după evenimentele de la înfrângerea suferită de Porto pe 22 decembrie 2009.
Cu toate acestea, tot în capetele jucătorilor probabil că se vor sparge oalele. Cei doi riscă amenzi între 2.500 şi 7.500 de euro, dar mai ales suspendări drastice. În cel mai bun caz două etape şi, într-un scenariu de coşmar, trei ani. Dacă se dovedeşte, însă, că fotbaliştii au fost provocaţi şi că au răspuns, pedeapsa este de maxim şase runde.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Porto
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close