Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Eriksson vrea ?Baloane de Aur? la Notts County: Figo şi Nedved ar putea juca în liga a 4-a din Anglia

Eriksson vrea ?Baloane de Aur? la Notts County: Figo şi Nedved ar putea juca în liga a 4-a din Anglia

Eriksson vrea ?Baloane de Aur? la Notts County: Figo şi Nedved ar putea juca în liga a 4-a din Anglia
17 Aug 2009   •   12:09

Directorul sportiv al clubului Notts County, Sven Goran Eriksson, vrea să îi convingă pe Luis Figo şi Pavel Nedved să revină asupra deciziei de retragere din fotbal. Fostul selecţioner al Angliei, dar şi fost antrenor la Lazio şi Sampdoria, a început să se uite în agenda lui telefonică şi să sune foştii jucători din Serie A.

Conform Sunday Mail, Sven crede că îi poate convinge pe Figo şi Nedved să îşi amâne retragerea şi să joace un an pentru Notts County. Deşi o ?retrogradare? în League Two, a patra ligă valorică din Anglia, ar fi greu de acceptat pentru cei doi câştigători ai ?Balonului de Aur?, Nedved a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea să nu se retragă până la urmă.

Nedved şi-a anunţat retragerea după ce Juventus i-a oferit în vară un contract bazat pe apariţiile în teren. Veteranul ceh a primit o ofertă şi de la Lazio, dar a refuzat-o pe motiv că nu doreşte să înfrunte Juventus cu o altă echipă din Serie A. De cealaltă parte, Figo s-a retras în această vară după ce iniţial şi-a amânat decizia pentru a câştiga încă un titlu cu Inter.

Conform sursei citate, banii nu sunt o problemă nici pentru a-l aduce pe Patrick Vieira la Notts County, dar mijlocaşul lui Inter este determinat să joace titular la cel mai înalt nivel, ca să-şi câştige un loc în naţionala Franţei, în eventualitatea calificării la Cupa Mondială din 2010.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close