Antena 3 Sport Fotbal extern Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă

Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă

19 Ian 2016   •   14:02
Espanyol va anunţa marţi marea schimbare. Ce se întâmplă cu Costel Gâlcă Foto: http://www.rcdespanyol.com/

Chen Yansheng va deveni marţi acţionarul majoritar la Espanyol, cu 56,2 procente din acţiunile clubului antrenat de Costel Gâlcă. 

Mundo Deportivo scrie că Yansheng a ajuns luni în Catalonia pentru a finaliza preluarea clublui şi s-a întâlnit cu Dani Sanchez Libre, fostul preşedinte care deţinea majoritatea la Espanyol, pentru a semna actele.

Documentele erau în curs de ratificare marţi dimineaţa şi nu există temeri că ar putea interveni probleme. Chen şi grupul său Rastar vor deveni proprietari la Espanyol şi este de aşteptat ca Joan Collet să fie înlăturat din funcţia de preşedinte. 

Sanchez Libre va păstra 5% din acţiuni la club şi va deveni consilier pentru Chen în următorii patru ani. 

Espanyol ar putea intra acum în forţă pe piaţa transferurilor, directorul sportiv Oscar Perarnau dorind un fundaş central, un mijlocaş de bandă şi un atacant.

Constantin Gâlcă, adus în decembrie în locul lui Sergio Gonzalez, a câştigat o singură partidă, iar Espanyol se află în prezent într-o serie de şase meciuri fără victorie şi rămâne de văzut ce decizie vor lua noii proprietari în privinţa românului. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close