Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Etapă cu surprize în Serie A: Inter, umilită la Roma. Nicio victorie pentru echipele de pe podium

Etapă cu surprize în Serie A: Inter, umilită la Roma. Nicio victorie pentru echipele de pe podium

Etapă cu surprize în Serie A: Inter, umilită la Roma. Nicio victorie pentru echipele de pe podium
05 Feb 2012   •   20:48

Etapa a 22-a din Serie A a produs câteva rezultate surpriză, niciuna dintre formațiile aflate pe primele cinci poziții în clasament nereușind să se impună. Mai mult, Inter Milano a fost chiar umilită în capitala Italiei, unde AS Roma s-a impus cu 4-0.

Partida era programată pentru sâmbătă, dar ninsoarea din Italia a amânat meciul pentru o zi. Iar Roma a fost mai pregătită duminică, când formaţia lui Luis Enrique a reuşit să se apropie la două puncte de Inter. Juan a deschis scroul în minutul 13, iar internaţionalul de tineret Borini, dornic de afirmare în Serie A, a înscris o "dublă" dejucând de fiecare dată pasul la ofsaid făcut de o apărare din care a lipsit Cristi Chivu.

Revenirea lui Ranieri la Roma, de unde a demisionat sezonul trecut, a fost cu atât mai umilitoare cu cât Bojan Krkic a dus scorul la 4-0 pe finalul partidei.

Şi Lazio, locul 4 în Serie A, a fost cât pe ce să fie umilită în deplasare, Genoa conducând în debutul reprizei secunde cu 3-0, însă a reuşit să se apropie la doar un gol în minutul 89. Scorul final a rămas totuşi favorabil gazdelor, care s-au impus cu 3-2.

Juventus a fost ţinută în şah surprinzător de Siena, pe teren propriu, scor 0-0, în timp ce campioana en-titre AC Milan nu a putut să treacă nici ea de Napoli, pe San Siro, înregistrând acelaşi rezultat. Cele două formaţii, separate de un singur punct în fruntea clasamentului, pot răsufla însă uşurate că nici Udinese, locul 3, nu a reuşit să se impună la Fiorentina, unde a pierdut cu 2-3.

În celelalte partide, Parma a câştigat cu 2-1 la Chievo, Palermo a învins Atalanta cu acelaşi scor, Lecce şi Bologna au remizat 0-0, scor înregistrat şi între Novara şi Cagliari.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close