Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Etapă nebună în Serie A: Milan pierde cu Lazio, egal cu opt goluri între Inter şi Palermo, patru meciuri amânate

Etapă nebună în Serie A: Milan pierde cu Lazio, egal cu opt goluri între Inter şi Palermo, patru meciuri amânate

Etapă nebună în Serie A: Milan pierde cu Lazio, egal cu opt goluri între Inter şi Palermo, patru meciuri amânate
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    02 Feb 2012   •   11:27

A doua etapă a returului din Serie A a fost una cu adevărat nebună. Patru meciuri au fost amânate din cauza ninsorilor, Milan a ratat şansa de a urca pe primul loc, fiind învinsă la Roma, de Lazio, Inter şi Palermo au oferit un adevărat thriller pe Giuseppe Meazza, iar AS Roma a pierdut surprinzător la Cagliari.

Pe Stadio Olimpico din Roma, Lazio, la care Ştefan Radu a fost integralist, Lazio şi-a consolidat poziţia a patra în ierarhia din Italia, reuşind să se impună cu 2-0 în faţa campioanei Milan. Ambele goluri ale echipei lui Edy Reja au venit după pauză şi au fost marcate de brazilianul Hernanes şi de căpitanul Tommaso Rocchi.

Milito şi Miccoli, regii zăpezii”, a titrat Gazzetta dello Sport după Inter - Palermo 4-4. Un meci incredibil, plin de răsturnări de situaţie şi faze spectaculoase, în ciuda ninsorii şi a terenului acoperit de zăpadă. Gazdele, la care Chivu nu a evoluat deloc, au revenit după ce au fost conduse de două ori, însă, la rândul lor, au fost egalate după ce s-au aflat în două rânduri în avantaj.

Andrea Mantovani a deschis scorul pentru sicilieni, în minutul 17, apoi meciul s-a transformat într-un duel personal între argentinianul Diego Milito, cel care a marcat toate cele patru goluri ale nerazzurrilor, având alte două reuşite anulate, şi Fabrizio Miccoli, acesta înscriind de trei ori şi confirmând că este o bestia nera pentru formaţia lui Claudio Ranieri.

Cagliari a produs surpriza etapei, câştigând cu 4-2 pe teren propriu în faţa celor de la AS Roma. Sarzii au condus cu 1-0, după golul lui Thiago Ribeiro, însă echipa lui Luis Enrique a întors rezultatul graţie reuşitelor brazilianului Juan şi a lui Borini, înainte ca Pinilla să egaleze înainte de pauză. În partea a doua, gazdele au mai marcat de două ori, prin Ribeiro şi Ekdal, bifând un succes neaşteptat în faţa uneia dintre formaţiile care se luptă pentru un loc în Europa.

Pas greşit şi pentru Napoli, care nu a reuşit decât un 0-0 pe San Paolo în faţa Cesenei, la care Mutu nu a fost convocat.

Gabriel Torje a rămas pe bancă în meciul pe care Udinese l-a câştigat cu 2-1 pe teren propriu în faţa lui Lecce, golurile friulanilor fiind marcate de Pazienza şi Di Natale, oaspeţii punctând prin David Di Michelle.

Partidele Parma - Juventus, Atalanta - Genoa, Bologna - Fiorentina şi Siena Catania, amânate din cauza condiţiilor meteo, urmează să se desfăşoare la o dată stabilită ulterior.

Etapa a 2-1 din Serie A se va încheia joi seară, cu întâlnirea dintre Novara şi Chievo.

Rezultate Serie A, etapa a 21-a: Cagliari - Roma 4-2, Inter - Palermo 4-4, Lazio - Milan 2-0, Napoli - Cesena 0-0, Udinese - Lecce 2-1

Clasament: 1.Juventus 44p (20j), 2.Milan 43p, 3.Udinese 41p... 18.Lecce 16p, 19.Cesena 16p, 20.Novara 12p (20j).


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close