Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa nu a uitat de petrecăreţul Adriano. Brazilianul are o mulţime de oferte

Europa nu a uitat de petrecăreţul Adriano. Brazilianul are o mulţime de oferte

Europa nu a uitat de petrecăreţul Adriano. Brazilianul are o mulţime de oferte
Sursa foto: adriano
09 Dec 2009   •   23:28

Fostul atacant al lui Inter Milano şi-a regăsit în Brazilia natală bucuria de a juca fotbal şi, nu de mult, a câştigat cu Flamengo titlul intern. În ciuda faptului că Adriano a plecat din Europa într-un mod nu foarte profesionist, refuzând să se întoarcă la Milano după o convocare la echipa naţională, se pare că grupările europene sunt tot mai interesate de el, iar în pauza competiţională atacantul s-ar putea întoarce pe Bătrânul Continent.
Agentul lui Adriano anunţă, potrivit Skysports, că jucătorul are la fel de multe oferte precum atunci când impresiona prin evoluţiile sale de la Parma sau Inter Milano. Printre cluburile interesate se regăsesc cei de la West Ham United, "ciocănarii" lui Gianfranco Zola fiind decişi să facă o ofertă cel târziu în ianuarie. Pe lângă West Ham, cluburi din alte mari campionate îl vor pe brazilian.
"După ce a câştigat campionatul nu am mai vorbit cu Adriano. Dar pot să confirm că are oferte din Italia, Anglia, Spania şi Grecia. Am foarte multe oferte din Europa. Adriano va fi în vacanţă, dar când se întoarce vom vedea unde va pleca. Până la Crăciun sper să ne facem o idee.", a declarat agentul Gilmar Rinaldi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close