Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Everton - Manchester United 3-1 şi Chelsea se distanţează în fruntea Premier League. Rezultate Anglia

Everton - Manchester United 3-1 şi Chelsea se distanţează în fruntea Premier League. Rezultate Anglia

Everton - Manchester United 3-1 şi Chelsea se distanţează în fruntea Premier League. Rezultate Anglia
Sursa foto: edwin van der sar
20 Feb 2010   •   19:45

Everton pare de neoprit. Echipa lui David Moyes a obţinut cea de-a treia victorie consecutivă într-un meci cu o echipă cu nume. După ce a trecut de Chelsea în Premier League şi de Sporting Lisabona în Europa League, Everton a încurcat-o sâmbătă şi pe campioana Angliei, Manchester United. Cum Chelsea s-a impus la Wolverhampton, ?diavolii roşii? sunt acum la patru puncte de lider.
Nimic nu anunţa seara amară pe care avea să o aibă United, mai ales că bulgarul Berbatov a deschis scorul în minutul 16, după o pasă de la Valencia. Doar trei minute a ţinut, însă, avantajul luat de echipa lui Alex Ferguson. Rusul Bilyaletdinov a trimis un şut foarte puternic la colţul scurt al porţii lui Van der Sar şi a dus scorul la 1-1.
Finalul a fost unul şi mai rău pentru United, iar doi puşti ai lui Everton au tranşat meciul în favoarea celor din Liverpool. Întâi Gosling a transformat centrarea lui Pienaar în minutul 76, iar apoi Rodwell a făcut 3-1 în minutul 90 cu un gol de lângă fundaşul Evans.
Rezultatul nu o poate ridica pe Everton mai sus de locul al optulea, însă Manchester United resimte efectul punctelor pierdute şi rămâne la patru lungimi în spatele lui Chelsea.
Rezultatele zilei de sâmbătă
Arsenal - Sunderland: 2-0
West Ham - Hull City: 3-0
Wolverhampton - Chelsea: 0-2
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League Manchester United Everton
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close