Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fabbiani a stricat atmosfera în vestiarul lui River Plate! CFR îşi recapătă "Căpcăunul"

Fabbiani a stricat atmosfera în vestiarul lui River Plate! CFR îşi recapătă "Căpcăunul"

Fabbiani a stricat atmosfera în vestiarul lui River Plate! CFR îşi recapătă "Căpcăunul"
Sursa foto: cristian fabbiani
19 Mai 2009   •   12:59

Este mai prezent în ziarele de scandal şi la restaurat decât în faţa porţii. Acestea sunt nemulţumirile conducătorilor echipei argentiniene River Plate, care aveau speranţe mari pentru atacant. Fabbiani este acuzat şi de antrenor că a stricat atmosfera din vestiar şi este de aşteptat ca argentinianul să se întoarcă în România, la CFR Cluj, imediat ce se termină sezonul.
"În luna iunie să plece înapoi la CFR, pentru că a distrus atmosfera la echipă", a precizat un oficial al "Milionarilor", potrivit cancan.
Fabbiani a marcat un singur gol pentru River Plate, de la 30 de metri, în cele aproape 600 de minute pe care le-a petrecut pe teren de când a venit de la Newell's Old Boys. În schimb, "Shrek" n-a lipsit deloc din cluburile din Buenos Aires, escapadele sale amorose fiind arhicunoscute. Mai mult, Fabbiani are şi multe kilograme în plus faţă de greutatea optimă, lucru nepermis pentru un fotbalist profesionist.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close