Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona și-a ales noul antrenor. Cine vine pe Camp Nou

FC Barcelona și-a ales noul antrenor. Cine vine pe Camp Nou

FC Barcelona și-a ales noul antrenor. Cine vine pe Camp Nou
Sursa foto: Foto: Wikipedia
23 Mai 2017   •   13:12

Clubul spaniol FC Barcelona a ajuns la un acord cu Ernesto Valverde, actualul antrenor al echipei Athletic Bilbao, pentru a-l înlocui la finalul sezonului pe Luis Enrique la conducerea tehnică a grupării de pe Camp Nou. Ziarul de casă al Barcelonei a anunțat detaliile înțelegerii dintre cele două părți, scrie DigiSport.

Confrom celor de la Mundo Deportivo, catalanii vor face anunțul oficial pe 29 mai, după finala Cupei Spaniei pe care Barcelona o va disputa în fața celor de la Alaves. Valverde s-a înțeles asupra unui contract pe trei ani (doi plus opțiune de prelungire pentru încă unul) și va fi însoțit la formația de pe Camp Nou de Jon Aspiazu și Jose Antonio Pozanco, secundul respectiv preparatorul fizic cu care a lucrat și la Atheltic Bilbao.

Pentru a ajunge la Barcelona, Valverde ar fi refuzat Sevilla, Valencia, dar și oferte din Premier League. În vârstă de 53 de ani, Valverde a jucat timp de două sezoane la Barcelona, între 1988 și 1990, iar la Bilbao a ajuns în 2013. Din postura de antrenor al bascilor a pierdut Cupa Spaniei în 2015, după o finală cu Barcelona, dar și-a luat revanșa în Supercupă, pe care Bilbao a câștigat-o.

×
Subiecte în articol: FC Barcelona
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close