Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Finala Cupa Libertadores: Cruzeiro trăieşte periculos pe terenul lui Estudiantes la Plata, 0-0, în tur (VIDEO)

Finala Cupa Libertadores: Cruzeiro trăieşte periculos pe terenul lui Estudiantes la Plata, 0-0, în tur (VIDEO)

Finala Cupa Libertadores: Cruzeiro trăieşte periculos pe terenul lui Estudiantes la Plata, 0-0, în tur (VIDEO)
Sursa foto: juan veron
09 Iul 2009   •   10:10

Totul se joacă în retur în Finala Cupei Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor din America de Sud, după ce brazilienii de la Cruzeiro şi argentinienii de la Estudiantes la Plata au terminat la egalitate, scor 0-0. Meciul de pe teren argentinian ar fi putut foarte uşor să se termine cu o victorie a gazdelor, care au ratat o mulţime de ocazii de a lua prim-planul.
Confetti, focuri de artificii şi torţe roşii înaintea finalei, un eveniment foarte aşteptat de suporterii celor două echipe. La 12 ani de la câştigarea ultimei Cupa Libertadores, jucătorii de la Cruzeiro au avut emoţii şi au fost înghesuiţi în propria jumătate, timp de două reprize, de fosta vedetă Juan Sebastian Veron şi colegii săi. Ritmul infernal impus de lucătorii gazdă i-a compleşit pe brazilieni, dar intervenţiile portarului Fabio au fost miraculoase, iar scorul a rămas 0-0.
Veron, Leandro Benitez şi Desabato au ratat ocazii imense din toate poziţiile, iar pe final brazilienii au fost aproape de a da lovitura, dar au trimis mingea pe lângă poartă de la 11 metri, deşi portarul era culcat la pământ deja. Totul se va decide, acum, pe terenul din oraşul brazilian Belo Horizonte, potrivit goal.com.
Formaţiile de start
Estudiantes: Andujar ? Cellay, Schiavi, Desabato, Re ? Enzo Perez, Brana, Veron, Leandro Benitez (Maxi Nunez, 75?) ? Boselli, Gaston Fernandez (Salgueiro, 81?)
Cruzeiro: Fabio ? Jonathan, Anderson, Leonardo Silva, Magrao (Fabinho, 85?) ? Henrique, Marquinhos, Wagner, Ramires ? Kleber, Wellington

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close