Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fiorentina, doar egal la primul meci după suspendarea lui Mutu. Milan se încurcă acasă cu Livorno

Fiorentina, doar egal la primul meci după suspendarea lui Mutu. Milan se încurcă acasă cu Livorno

Fiorentina, doar egal la primul meci după suspendarea lui Mutu. Milan se încurcă acasă cu Livorno
31 Ian 2010   •   20:01


AC Milan a ratat şansa de a se apropia la şase puncte de Inter Milano, după ce a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Livorno. Massimo Ambrosini a deschis scorul cu două minute înainte de pauză, pentru Milan, însă Livorno, echipă ameninţată de retrogradare, a egalat în minutul 53 graţie lui Cristiano Lucarelli.

În urma acestui rezultat, rossoneri se află la opt puncte în spatele liderului din Serie A, al cărui meci de la Parma a fost amânat din cauza zăpezii.

Fiorentina, aflată la primul meci după suspendarea provizorie a lui Adrian Mutu, a fost ţinută în şah la Cagliari, care a evoluat aproape o repriză în inferioritate numerică. Marco MArchionni a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul şapte, dar Andrea Lazzari a egalat cu zece minute înainte de final.

Davide Astori a înscris apoi la două minute de la reluare şi a dus Cagliari în avantaj, dar Andrea Cossu a fost eliminat la scurt timp pentru un fault asupra lui Riccardo Montolivo. Fiorentina a profitat de avantajul numeric şi Stevan Jovetic a egalat în minutul 63, scor 2-2.

Alte rezultate:
Bari 4 - 2 Palermo
Napoli 0 - 0 Genoa
AS Roma 2 - 1 Siena
Catania 1 - 1 Udinese
Chievo 1 - 1 Bologna
Sampdoria 2 - 0 Atalanta

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Serie A
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close