Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fotbalistul chilian care a făcut un gest dezgustător în timpul meciului, taxat drastic de forul superior

Fotbalistul chilian care a făcut un gest dezgustător în timpul meciului, taxat drastic de forul superior

Fotbalistul chilian care a făcut un gest dezgustător în timpul meciului, taxat drastic de forul superior
29 Iun 2015   •   12:06

Comisia de Disciplină a CONMEBOL a anunţat sancţiunea pentru chilianul Gonzalo Jara, în urma gestului nesportiv făcut faţă de Edinson Cavani, în meciul Chile-Uruguay 1-0, din ”sferturile” Copei America.

Fundaşul echipei gazdă a fost suspendat pentru trei partide, ceea ce înseamnă că nu va mai apuca să joace în Copa America, şi a primit şi o amendă de aproximativ 6000 de euro.

În timpul meciului, Jara l-a provocat pe Cavani, făcând referire la accidentul făcut de tatăl său înaintea partidei care a provocat moartea unui tânăr de 19 ani. "Eşti nervos pentru că eşti conştient că tatăl tău va putrezi în puşcărie în următorii 20 de ani", i-ar fi spus Jara, în timp ce cu degetul l-a atins într-o zonă sensibilă.

Cavani a reacţionat violent, iar Jara a simulat un fault asupra sa, astfel că arbitrul brazilian Sandro Ricci l-a eliminat pe Cavani, deoarece mai avea un cartonaş galben.



×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close