Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gabi Balint este noul selecţioner al Moldovei: Ne-am înţeles pe doi ani

Gabi Balint este noul selecţioner al Moldovei: Ne-am înţeles pe doi ani

Gabi Balint este noul selecţioner al Moldovei: Ne-am înţeles pe doi ani
20 Ian 2010   •   12:12


Fostul tehnician al FC Timişoara, Gabi Balint va antrena naţionala de fotbal a Moldovei în următorii doi ani. Balint a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că s-a înţeles cu oficialii moldoveni şi că are un obiectiv lejer: rezultate mai bune decât în campania trecută.

"Nu am un obiectiv de calificare. Ar fi culmea să creadă cineva că Moldova se poate califica în acest moment. Însă, clar, se poate obţine mai mult decât până acum", a declarat Balint. Misiunea pare a fi uşoară pentru Balint, având în vedere că în preliminariile pentru Cupa Mondială din Africa de Sud, Moldova a reuşit contraperformanţa de a fi depăşită în clasament chiar şi de Luxemburg, după trei egaluri şi doar şase goluri marcate în zece partide.

Balint a vorbit şi despre viitorii colaboratori ai săi. "Am decis împreună cu federalii să lucrez doar cu antrenori moldoveni. Am şi un nume pe care l-aş vrea neapărat lângă mine, Ion Testimiţanu. L-am avut fotbalist pe vremea când antrenam la Şerif, a evoluat prin Anglia şi este un nume emblematic pentru această ţară. Aşa cum Iordănescu mi-a dat mie o şansă şi m-a luat secund la naţionala României, aşa vreau să fac şi eu cu Ion", a mai spus Balint.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close