Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gabon a câştigat grupa C de la Cupa Africii, după 1-0 cu Tunisia

Gabon a câştigat grupa C de la Cupa Africii, după 1-0 cu Tunisia

Gabon a câştigat grupa C de la Cupa Africii, după 1-0 cu Tunisia
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    01 Feb 2012   •   11:05

Gabon, una dintre organizatoarele Cupei Africii din acest an, a încheiat grupa C pe primul loc, cu punctaj maxim, după ce a învins cu 1-0 naţionala Tunisiei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Pierre-Emerick Aubameyang, în minutul 62, atacantul lui St. Etienne ajungând la a treia reuşită personală în turneu.

Acesta a fost cel mai dificil meci de până acum. Am jucat împotriva unei echipe a Tunisiei foarte bună, care a dominat jocul de la început până la sfârşit. Însă, graţie atitudinii corecte şi a spiritului de luptă al jucătorilor, am reuşit să terminăm primii în grupă”, a declarat Gernot Rohr, antrenorul Gabonului.

Am odihnit câţiva jucători care aveau deja cartonaşe galbene şi nu am vrut să riscăm pentru sferturile de finală. În orice caz, cei care au evoluat în acest meci au arătat multă calitate. Am jucat bine, dar, din păcate, nu am reuşit să câştigăm”, a spus Sami Trabelsi, tehnicianul tunisienilor, care au încheiat grupa pe locul 2.

În celălalt meci al grupei, Maroc a evitat ruşinea de a-şi încheia participarea la Cupa Africii fără a cuceri vreun punct, reuşind să se impună cu 1-0 în faţa Nigerului, printr-un gol înscris cu 11 minute înainte de final de Belhanda.


×
Subiecte în articol: Tunisia maroc cupa africii
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close