Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Germania şi Anglia merg împreună în semifinalele CE de tineret în dauna Spaniei lui Bojan Krkic (VIDEO)

Germania şi Anglia merg împreună în semifinalele CE de tineret în dauna Spaniei lui Bojan Krkic (VIDEO)

Germania şi Anglia merg împreună în semifinalele CE de tineret în dauna Spaniei lui Bojan Krkic (VIDEO)
Sursa foto: anglia germania
23 Iun 2009   •   17:06

Campion în Liga Campionilor cu FC Barcelona, catalanul Bojan Krkic a fost trimis acasă împreună cu colegii săi de la "naţionala" U21 a Spaniei, în urma rezultatului de 1-1 înregistrat între Germania şi Anglia. Singura şansă de calificare a ibericilor ar fi fost o înfrângere la scor a Germaniei, aşa că Spania şi "cenuşăreasa" Grupei B, Finlanda, părăsesc competiţia. Echipele calificate din Grupa A se vor stabili marţi seară.
Germanul de origine spaniolă de la Bayer Leverkusen, Gonzalo Castro, a deschis scorul pentru "Mannschaft" în minutul 20, dar englezii au readus foarte repede egalitatea pe tabelă, în minutul 29, atunci când Jack Rodwell de la Everton. Rezultatul a fost suficient pentru amândouă echipele, doar o înfrângere la trei goluri a Angliei fiind favorabilă Spaniei.

Partida dintre Spania şi Finlanda s-a terminat cu victoria ibericilor cu 2-0, după golurile înscrise de Marc Torrejon în minutul 29 şi Pedro Leon în minutul 55.Rezultatul nu a fost de ajuns, însă, iar amândouă echipele au părăsit Campionatul European din Suedia.
Clasamentul final al Grupei B
1. Anglia 2 1 0 5-2 - 7 puncte
2. Germania 1 2 0 3-1 - 5p
3. Spania 1 1 1 2-2 - 4p
4. Finlanda 0 0 3 1-6 - 0p
În cealaltă grupă, Serbia şi Suedia joacă la Malmo pentru un loc în semifinale, Serbia având nevoie imperioasă de o victorie, în timp ce Suedia se poate califica şi cu o remiză. Italia, în schimb, joacă la Helsingborg bu Belarus şi este practic calificată, doar un scor-fluviu în favoarea ex-sovieticilor putând trimite Squadra Azzura acasă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close