Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa B. Lille şi Valencia înving Slavia, respectiv Genoa şi se califică mai departe

Grupa B. Lille şi Valencia înving Slavia, respectiv Genoa şi se califică mai departe

Grupa B. Lille şi Valencia înving Slavia, respectiv Genoa şi se califică mai departe
17 Dec 2009   •   22:38


Lille, Genoa şi Valencia şi-au disputat cele două locuri disponibile pentru 16-imile Europa League, rezervate grupei B, în ultima etapă. Lille a întâlnit, pe teren propriu, Slavia Praga, echipă lipsită de obiectiv, şi şi-a îndeplinit misiunea de a obţine toate cele trei puncte, învingând cu 3-1.

Cabaye a deschis scorul pentru francezi în minutul 25, iar Gervinho a făcut 2-0 cu cinci minute înainte de pauză. Vlcek a redus din handicap în minutul 56, dar Obraniak a restabilit avantajul de două goluri pentru Lille în minutul 80 şi a scutit de emoţii gruparea franceză, care obţinea calificarea indiferent de rezultatul celeilalte partide.

Genoa primea vizita Valenciei şi avea neapărată nevoie de victorie, însă spaniolii au profitat de nevoia gazdelor de a ataca şi au lovit pe contre. Bruno a deschis scorul pentru oaspeţi chiar înainte de pauză, iar Hernan Crespo a egalat pentru Genoa în minutul 51. David Villa a ratat un penalty pentru Valencia în minutul 85, însă tot el a adus victoria şi primul loc în grupă cu reuşita din prelungirile partidei.

Clasament
1. Valencia - 12p
2. Lille - 10p
3. Genoa - 7p
4. Slavia - 3p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close