Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa F. Barcelona şi Inter Milano evită eliminări-şoc. Rubin merge în Europa League

Grupa F. Barcelona şi Inter Milano evită eliminări-şoc. Rubin merge în Europa League

Grupa F. Barcelona şi Inter Milano evită eliminări-şoc. Rubin merge în Europa League
09 Dec 2009   •   23:57

Barcelona şi Inter Milano au tremurat timp de jumătate de oră cu gândul la o posibilă catastrofă, adusă de ratarea prezenţei în optimile Ligii Campionilor, însă lucrurile au intrat apoi pe făgaşul normal şi cele două formaţii s-au calificat la braţ mai departe, în dauna celor două echipe din spaţiul ex-sovietic.

Dinamo Kiev - Barcelona 1-2
Dinamo Kiev a deschis rapid scorul în meciul cu FC Barcelona, Milevsky punctând în minutul doi, şi perspectiva unui rezultat de egalitate în cealaltă partidă o califica în optimile competiţiei. Barcelona, ameninţată însă de posibilitatea de a mai primi goluri şi de a fi la rândul ei în pericol să piardă calificarea, a revenit în minutul 33 prin Xavi Hernandez, iar talismanul Lionel Messi a adus victoria catalanilor în minutul 86.

Inter Milano - Rubin Kazan 2-0
De partea cealaltă, Inter avea şi ea soarta calificării în propriile mâini, iar Samuel Eto'o a liniştit apele la Milano, deschizând scorul în minutul 31. Mario Balotelli a stabilit scorul final în minutul 64 şi a evitat un rezultat surpriză, bifând totodată locul doi în grupă pentru italieni. Pentru Rubin Kazan rămâne consolarea unei victorii măreţe pe terenul Barcelonei şi calificarea în Europa League.

Clasament
1. Barcelona - 11p
2. Inter - 9p
3. Rubin - 6p
4. Dinamo Kiev - 5p

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close