Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa J. Club Bruges rezistă în faţa lui Toulouse şi o urmează pe Şahtior Doneţk în 16-imi

Grupa J. Club Bruges rezistă în faţa lui Toulouse şi o urmează pe Şahtior Doneţk în 16-imi

Grupa J. Club Bruges rezistă în faţa lui Toulouse şi o urmează pe Şahtior Doneţk în 16-imi
17 Dec 2009   •   00:01


Gruparea belgiană Club Bruges a reuşit să nu primească gol în meciul decisiv cu FC Toulouse, iar rezultatul de 1-0, stabilit în minutele de prelungire ale partidei, i-a asigurat calificarea în primăvara europeană.

Cu un punct avans înainte de ultima etapă, belgienii aveau nevoie doar de o remiză pentru a merge alături de Şahtior Doneţk în 16-imile Europa League, dar după 90 de minute tensionate, în compania formaţiei franceze, Ivan Perisic a marcat singurul gol al partidei pentru a încununa calificarea cu o victorie.

În cealaltă partidă a grupei s-au întâlnit Partizan Belgrad şi Şahtior Doneţk, echipe lipsite în ultima etapă de obiectiv. Partida a înregistrat astfel două premiere, Partizan reuşind prima victorie în grupele Europa League, scor 1-0, iar Şahtior înregistrând prima înfrângere în aceeaşi fază a competiţiei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Diarra, în minutul 6.

Clasament
1. Şahtior - 13p
2. Club Bruges - 11p
3. Toulouse - 7p
4. Partizan - 3p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close