Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hull City - Aston Villa 0-1, în ultimul meci al anului din Premier League

Hull City - Aston Villa 0-1, în ultimul meci al anului din Premier League

Hull City - Aston Villa 0-1, în ultimul meci al anului din Premier League
31 Dec 2008   •   02:01

Aston Villa a depăşit Arsenal în clasamentul din Premier League, marţi, când a urcat pe un loc calificant în Liga Campionilor graţie victoriei cu 1-0 din meciul cu Hull City. Villa s-a impus în deplasare, în ultimul meci al anului din Premier League, graţie golului înscris de Kamil Zayatte. Aston Villa a ajuns la opt meciuri fără înfrângere, în timp ce Hull priveşte cu teamă spre subsolul clasamentului, după ce a câştigat doar un meci în ultimele 11 partide.
Hull putea salva un punct în prelungiri când arbitrul Steve Bennett a acordat un penalty pentru henţ în careu, însă după ce s-a consultat cu tuşierul şi-a retras în mod corect decizia. Căpitanul lui Aston Villa, Gareth Barry, l-a lăudat pe Bennett după meci. "Astfel de decizii nu au loc tot timpul. Arbitrul merită laude pentru că şi-a schimbat decizia", a spus Barry.
Managerul lui Villa, Martin O'Neill a fost încântat de faptul că echipa sa a obţinut cele trei puncte, la capătul unui meci care se îndrepta spre un egal. "Sunt foarte încântat de rezultat, pentru că nu am jucat foarte bine azi", a spus fostul internaţional nord-irlandez.
Clasament, după 20 de etape
1. Liverpool - 45 puncte
2. Chelsea - 42p
3. Manchester U - 38p (18 jocuri)
4. Aston Villa - 38p
5. Arsenal - 35p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aston Villa
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close