Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ibrahimovic are ultimatum de la Inter, dar presa scrie că e la un pas de Real

Ibrahimovic are ultimatum de la Inter, dar presa scrie că e la un pas de Real

Ibrahimovic are ultimatum de la Inter, dar presa scrie că e la un pas de Real
Sursa foto: ibrahimovic
20 Iun 2009   •   15:06

Nerazzurrii nu îi vor permite lui Ibrahimovic să părăsească clubul după 12 iulie, aşa că acesta are mai puţin de o lună pentru a decide ce va face în viitor.
Antrenorul lui Inter, Jose Mourinho, i-a dat un ultimatum lui Zlatan Ibrahimovic în acest sens, declarând că nu va permite plecarea acestuia când presezonul va începe.
Atacantul suedez trebuie să ia o decizie dacă va rămâme la clubul milanez. Il Corriere Dello Sport scrie că 'Mou' s-a întâlnit cu Massimo Moratti pentru a discuta despre atacant.

Ibrahimovic a fost cotat ca având şanse de a merge la Real Madrid sau Barcelona, totuşi linia oficială este că Moratti doreşte să îl păstreze.

Dacă Ibrahimovic pleacă, zvonurile vorbesc de o ofertă italiană pentru Samuel Eto'o de la Barcelona sau Karim Benzema de la Olympique Lyonnais .

Publicaţia spaniolă Marca deja titra că Ibra este în negocieri cu Real Madrid. Astfel, directorul sportiv al Inter Milano, Marco Branca, se află la Madrid, unde tratează transferurile lui Douglas Maicon şi Zlatan Ibrahimovici .
Inter ar urma să primească şi jucători la schimb, posibil Wesley Sneijder şi Gonzalo Higuain.
Pe de altă parte însă orice club interesat de Zlatan Ibrahimovic a fost avertizat de către preşedintele Massimo Moratti că suedezul nu va părăsi formaţia italiană pentru o sumă mai mică de 90 milioane de euro.

Sezonul trecut, Ibrahimovic a fost cel mai bun marcator în Serie A şi a ajutat Inter să obţină titlul cu 25 goluri în 35 meciuri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close