Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter - AC Milan 2-0. Ronaldinho îngroapă ultimele speranţe ale ?Diavolilor? (VIDEO)

Inter - AC Milan 2-0. Ronaldinho îngroapă ultimele speranţe ale ?Diavolilor? (VIDEO)

Inter - AC Milan 2-0. Ronaldinho îngroapă ultimele speranţe ale ?Diavolilor? (VIDEO)
Sursa foto: ronaldinho
25 Ian 2010   •   00:00

Inter a dat duminică o lovitură importantă în vederea păstrării titlului în Serie A. Echipa lui Jose Mourinho a câştigat faimosul ?Derby della Madonnina?, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, după un meci tacticizat la extrem. AC Milan a ratat şansa de a scoate un rezultat pozitiv pe ?Giuseppe Meazza? în ciuda faptului că a beneficiat de un om în plus pe teren mai bine de o oră şi a avut o lovitură de pedeapsă în prelungiri.
Al doilea debut al lui David Beckham la AC Milan a decurs prost încă de la început. După o ratare a lui Pandev, Diego Milito a deschis scorul pentru Inter în minutul 10 după o pasă a lui Pandev, punând-o pe Inter la conducerea meciului. Milan a primit repede un ajutor nesperat, atunci când Sneijder a primit direct cartonaşul roşu la o fază la care l-a aplaudat ironic pe arbitru pentru un avertisment arătat lui Lucio. Spiritele s-au încins, iar Inter trebuia să joace o oră cu un om în minus pe teren.
Spre beneficiul lor, interiştii au ştiut totuşi cum să ţină jocul în mână, doar Borriello şi Ronaldinho ratând unele şanse într-un meci altfel relativ închis. Minutul 65 a adus desprinderea pentru Inter, atunci când macedoneanul Pandev a transformat magistral o lovitură liberă de la 20 de metri, profitând şi de lipsa de reacţie a lui Dida.
Finalul partidei a venit repede, pe fondul lipsei de ocazii ale echipei trimise în teren de brazilianul Leonardo, iar tensiunea a reapărut. Lucio şi-a apărat faţa la un şut din apropiere al unui adversar şi, cum mingea ar fi mers în plasă, arbitrul a arătat punctul de la 11 metri şi i-a dat al doilea avertisment fundaşului. Era minutul 90, mai erau cinci minute de prelungire, iar un gol readucea în joc pe AC Milan. Dar Ronaldinho l-a lăsat pe Julio Cesar să-i apere şutul telefonat şi şi-a îngropat echipa, iar Inter a câştigat derby-ul cu 2-0.

Alte rezultate de duminică
Palermo - Fiorentina: 3-0
Genoa - Atalanta: 2-0

Bologna - Bari: 2-1

Siena - Cagliari: 1-1

Lazio - Chievo: 1-1

Livorno - Napoli: 0-2

Udinese - Sampdoria: 2-3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano AC Milan Serie A
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close