Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter câştigă uşor la Verona, 1-0 cu Chievo. Mutu pune bomboana pe coliva Sienei. Vezi rezultate din Serie A

Inter câştigă uşor la Verona, 1-0 cu Chievo. Mutu pune bomboana pe coliva Sienei. Vezi rezultate din Serie A

Inter câştigă uşor la Verona, 1-0 cu Chievo. Mutu pune bomboana pe coliva Sienei. Vezi rezultate din Serie A
06 Ian 2010   •   15:34

Internazionale Milano a început cu dreptul anul 2010, învingând la Chievo în primul meci al etapei din Serie A, scor 1-0. Mario Balotelli a deschis scorul în primul sfert de oră de joc, după un contraatac şcoală purtat de noua achiziţie Goran Pandev.

Fostul jucător de la Lazio putea chiar să îşi treacă numele pe lista marcatorilor la debutul său în tricoul lui Inter, însă reluările au arătat că mingea trimisă de Balotelli a trecut linia porţii până ca macedoneanul să ajungă la ea.

Cele trei puncte câştigate de echipa lui Jose Mourinho au venit şi cu preţul accidentării internaţionalului român Cristi Chivu, care a fost scos pe targă în minutul 48 după un duel la cap cu Sergio Pellissier. Chivu a fost urcat direct în ambulanţă şi dus la spital, locul său pe teren fiind luat de Marco Materazzi.

Chivu a primit un cartonaş galben în debutul meciului şi pe finalul primei reprize a reuşit cea mai spectaculoasă fază a meciului, când a driblat cinci jucători ai formaţiei din Verona şi a tras la colţul scurt, portarul gazdelor reuşind în ultimul moment să respingă în corner.

Tot miercuri se mai joacă:
Atalanta - Napoli 0-2
Bari - Udinese 2-0
Cagliari - AS Roma 2-2
Catania - Bologna 1-0
Lazio - Livorno 4-1
Parma - Juventus 1-2
Sampdoria - Palermo 1-1
Siena - Fiorentina 1-5
AC Milan - Genoa 5-2

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Inter Milano
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close