Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter îşi anunţă dispreţul pentru o emisiune TV din Italia, după ce Eto'o a fost victima unei "ambuscade" (VIDEO)

Inter îşi anunţă dispreţul pentru o emisiune TV din Italia, după ce Eto'o a fost victima unei "ambuscade" (VIDEO)

Inter îşi anunţă dispreţul pentru o emisiune TV din Italia, după ce Eto'o a fost victima unei "ambuscade" (VIDEO)
19 Dec 2009   •   19:54

Internazionale Milano a remis un comunicat împotriva programului satiric al televiziunii Canale 5, "Striscia La Notizia" (cunoscut la noi drept Cronica Cârcotaşilor), după ce reporterii emisiunii l-au urmărit pe atacantul Samuel Eto'o prin Milano şi i-au pus întrebări despre viaţa lui personală.

Conform cotidianului Tuttosport, jurnaliştii de la Canale 5 au încercat să oprească maşina lui Eto'o şi să îi arate fotbalistului un clip video cu o tânără a cărei mamă susţinea că starul camerunez este tatăl ei. Atacantul a refuzat totuşi să intre în jocul emisiunii şi a plecat fără să facă vreun comentariu.

Inter a dat apoi publicităţii un comunicat prin care condamna "Striscia La Notizia" pentru cele întâmplate. "Jucătorul Samuel Eto'o, un profesionist şi un om serios, a fost victima unei ambuscade a televiziunii miercuri seară, pentru o chestiune care este în totalitate privată. FC Internazionale îşi exprimă dispreţul pentru manipularea violentă a presei cu privire la viaţa privată a jucătorului nostru. Suntem supăraţi pentru acest incident trist", au anunţat cei de la Inter Milano.

Şi fanii echipei au condamnat gestul televiziunii Canale 5, dată fiind seriozitatea şi sensibilitatea jucătorului camerunez. Reporterul emisiunii i-a reproşat la un moment dat lui Eto'o că nu vrea să recunoască acel copil, deşi este ambasador Unicef.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Samuel Eto'o Inter Milano
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close