Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano a început negocierile cu Barca, privind un schimb ce i-ar implica pe Ibrahimovic şi Eto'o

Inter Milano a început negocierile cu Barca, privind un schimb ce i-ar implica pe Ibrahimovic şi Eto'o

Inter Milano a început negocierile cu Barca, privind un schimb ce i-ar implica pe Ibrahimovic şi Eto'o
17 Iul 2009   •   15:45

Campioana Italiei, Internazionale Milano, a început negocierile cu Barcelona pentru o înţelegere ce ar presupune un schimb între atacanţii Zlatan Ibrahimovic şi Samuel Eto'o. Preşedintele lui Inter, Massimo Moratti, a declarat pentru site-ul oficial al clubului că a purtat discuţii cu omologul său, Joan Laporta. "Încercăm să vedem dacă este posibil să îi introducem pe ambii jucători în afacere. Vom vedea, mai e timp", a spus Moratti.

Surse susţin că Barcelona va plăti şi o sumă substanţială în orice înţelegere pentru a-l transfera pe Ibrahimovic.

Eto'o a fost aproape de o înţelegere cu Manchester City, înainte ca formaţia britanică să renunţe la transfer, pe 10 iulie. Internaţionalul camerunez, în vârstă de 28 de ani, a înscris peste 100 de goluri în cele cinci sezoane petrecute pe Nou Camp, dar a fost mereu ţinta speculaţiilor privind un transfer la alt club.

De partea cealaltă, de când s-a transferat la Inter de la Juventus, după retrogradarea torinezilor în Serie B, Ibrahimovic, în vârstă de 27 de ani, a devenit unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din Europa. Suedezul a fost golgheter în Serie A, sezonul trecut, şi a atras atenţia unor cluburi precum Real Madrid şi Manchester United, dar şi a Barcelonei.

Inter şi Barcelona au mai făcut o afacere în această vară, fundaşul stânga Maxwell fiind transferat în Spania pentru 3.9 milioane de lire sterline. Cluburile negociază şi un transfer în urma căruia Alexander Hleb ar putea ajunge la Milano.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close