Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter Milano şi FC Barcelona, campioane prin neprezentare în Italia şi Spania

Inter Milano şi FC Barcelona, campioane prin neprezentare în Italia şi Spania

Inter Milano şi FC Barcelona, campioane prin neprezentare în Italia şi Spania
17 Mai 2009   •   02:44


Internazionale Milano şi FC Barcelona au reuşit să câştige campionatele din Serie A, respectiv La Liga, cu o zi înainte de meciurile pe care le-au avut programate în acest weekend. Totul a fost posibil după ce principalele rivale la titlu au pierdut partidele disputate sâmbătă seara.

În Italia, AC Milan a pierdut cu 1-2 meciul de la Udinese şi nu s-a putut apropia de Inter în clasament. Formaţia lui Chivu a câştigat astfel al patrulea titlu consecutiv în Serie A şi primul cu Jose Mourinho pe banca tehnică.

Gaetano D?Agostino a dus pe Udinese în avantaj în minutul 31, din penalty, după ce Paolo Maldini, la al 900-lea meci pentru Milan, l-a faultat pe Antonio Floro Flores în careu. Lucrurile s-au înrăutăţit pentru oaspeţi când Cristian Zapata a dublat avantajul lui Udinese, la trei minute după pauză. Massimo Ambrosini a redus din handicap, însă a fost prea târziu pentru Milan, care i-a pus rivalei Inter al 17-lea titlu în vitrină.

De partea cealaltă, în La Liga, Barcelona şi-a adjudecat titlul şi poate pregăti liniştită finala Ligii Campionilor cu Manchester United, după ce Real Madrid, echipa aflată pe locul doi, a fost învinsă cu 2-3 la Villarreal. Barcelona s-a încununat campioană pentru a 19-a oară în istorie şi a cucerit al doilea trofeu în acest an, după Cupa Regelui Spaniei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano FC Barcelona Serie A La Liga
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close