Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter pierde acasă cu Panathinaikos, dar trece de grupele Ligii Campionilor

Inter pierde acasă cu Panathinaikos, dar trece de grupele Ligii Campionilor

Inter pierde acasă cu Panathinaikos, dar trece de grupele Ligii Campionilor
27 Noi 2008   •   01:47

După europenele din 2004, grecii au mai reuşit să supere un portughez, de această dată în Liga Campionilor. Inter Milano, sub conducerea lui Jose Mourinho, a fost învinsă pe teren propriu de Panathinaikos Atena, însă sperietura trasă de portughez a fost alinată de revenirea lui Werder Bremen în meciul de la Anorthosis Famagusta.
Deşi a pierdut cu 1-0 întâlnirea cu formaţia greacă, Inter Milano s-a calificat în optimile Ligii Campionilor. Meciul de pe San Siro a fost decis de reuşita lui Jose Sarriegi, după ce Inter a pus constant sub presiune poarta grecilor. Panathinaikos trebuie acum să evite înfrângerea în meciul de acasă cu Anorthosis pentru a se alătura italienilor în faza eliminatorie a Ligii Campionilor.
Anorthosis putea să aibă prima şansă în întâlnirea de la Atena, însă speranţele de consolidare a poziţiei a doua în clasamentul grupei B au fost spulberate pe finalul întâlnirii cu Werder, când formaţia din Bremen a revenit pe tabela de marcaj, egalând, scor 2-2. Două goluri rapide la jumătatea reprizei secunde, din partea lui Nikos Nikolaou şi Sávio, păreau să ducă Anorthosis cu un pas mai aproape de primăvara europeană a Ligii Campionilor, însă Werder a revenit prin Diego şi Hugo Almeida.
Clasamentul grupei B
1. Inter ? 8 puncte
2. Panathinaikos ? 7p
3. Anorthosis ? 6p
4. Bremen ? 4p
Antena3.ro

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close