Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Inter şi Zlatan Ibrahimovic domină Oscarurile din Serie A. Vezi premiile acordate (VIDEO)

Inter şi Zlatan Ibrahimovic domină Oscarurile din Serie A. Vezi premiile acordate (VIDEO)

Inter şi Zlatan Ibrahimovic domină Oscarurile din Serie A. Vezi premiile acordate (VIDEO)
19 Ian 2010   •   12:30

Gala premiilor Oscar ale fotbalului italian a fost dominată în acest an de Inter, care a câştigat premiul pentru "echipa anului" şi alte cinci trofee individuale.

Zlatan Ibrahimovic, suedezul de 28 de ani care a plecat de la Inter la Barcelona în vară, a fost desemnat "Cel mai bun jucător" şi "Cel mai bun stranier" din 2009, în timp ce Julio Cesar a luat premiul pentru "Cel mai bun portar" şi Diego Milito, achiziţia lui Inter de la Genoa, a primit un trofeu pentru că este "favoritul fanilor".

Jose Mourinho a câştigat trofeul pentru "Cel mai bun antrenor" şi a smuls zâmbetele celor prezenţi când i-a cerut şefului Ligii, în glumă, să amâne derby-ul cu AC Milan din weekend. "Eto'o e la Cupa Africii şi am patru mijlocaşi accidentaţi", a motivat Mourinho.



Mijlocaşul Romei Daniele de Rossi a fost "cel mai bun jucător italian", iar Alexandre Pato, de la AC Milan, "cel mai bun tânăr jucător". Giorgio Chiellini de la Juventus a cucerit trofeul pentru cel mai bun fundaş al doilea an la rând, iar Fabio Quagliarella a fost premiat pentru "Golul anului 2009".

Cel mai bun arbitru al anului a fost Roberto Rosetti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close