Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Internaţionalul ceh Martin Fenin, internat cu hemoragie cerebrală după ce a căzut de la fereastra unui hotel

Internaţionalul ceh Martin Fenin, internat cu hemoragie cerebrală după ce a căzut de la fereastra unui hotel

Internaţionalul ceh Martin Fenin, internat cu hemoragie cerebrală după ce a căzut de la fereastra unui hotel
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    20 Oct 2011   •   11:10

Internaţionalul ceh Martin Fenin a fost internat din cauza unei hemoragii cerebrale la Cottbus, după ce a căzut de la fereastra camerei unui hotel, a anunţat AFP, citată de Mediafax.

A existat o misiune de salvare a poliţiei, este tot ceea ce putem spune", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, fără a preciza dacă această cădere a fost accidentală sau voită.

Cotidianul german Bild scrie că jucătorul de 24 de ani a căzut de la etajul 2 al hotelului şi că în corpul său au fost găsite urme de alccol şi barbiturice.

Mi-a spus că nu-şi aminteşte mare lucru din acea noapte”, a spus Claus-Dieter Wollitz, antrenorul formaţiei Energie Cottbus, pentru presa germană, tehnicianul fiind completat de preşedintele clubului, Ulrich Lepsch: „Martin poate sta cât este nevoie ca să-şi revină”.

Într-un comunicat oficial, Fenin a explicat că „de mai multe luni mă încearcă un sentiment de renunţare, de singurătate şi de depresie. Refugiul în medicamente nu a făcut decât să agraveze situaţia”.

Atacantul ceh evoluează la Energie Cottbus din luna august a acestui an, fiind transferat de la Eintracht Frankfurt, acolo unde nu a convins după ce a fost achiziţionat de la Teplice în 2008.


×
Subiecte în articol: hotel Germania
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close