Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Invitaţie pentru Real Madrid: Xabi Alonso a cerut să fie transferat de la Liverpool

Invitaţie pentru Real Madrid: Xabi Alonso a cerut să fie transferat de la Liverpool

Invitaţie pentru Real Madrid: Xabi Alonso a cerut să fie transferat de la Liverpool
30 Iul 2009   •   18:26

Mijlocaşul Xabi Alonso de la Liverpool a cerut oficial să fie pus pe lista de jucători transferabili. Internaţionalul spaniol a fost curtat public de Real Madrid în această vară şi este foarte aproape de o revenire în La Liga.

Miercuri s-a scris că Alonso a primit un termen de 48 de ore să decidă ce vrea să facă, iar Liverpool Echo susţine că jucătorul, în vârstă de 27 de ani, i-a informat pe "cormorani", în scris, că doreşte să plece de pe Anfield. Real va trebui însă să plătească aproximativ 30 de milioane de lire sterline pentru serviciile lui, Rafa Benitez nefiind dispus să lase jucătorul să plece pe bani puţini.

Real Madrid a subliniat deja faptul că Alonso este un jucător foarte important pentru viitorul clubului spaniol, Florentino Perez, preşedintele madrilenilor, declarând miercuri că transferul lui Alonso este "fundamental". Real a cheltuit deja foarte mulţi bani în această vară, pe Kaka, Cristiano Ronaldo, Raul Albiol, Karim Benzema şi Alvaro Arbeloa, şi se pare că nu se vede încă fundul sacului cu bani.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close