Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucător de la Aston Villa, suspendat pentru bişniţă pe Facebook cu biletele dăruite de club

Jucător de la Aston Villa, suspendat pentru bişniţă pe Facebook cu biletele dăruite de club

Jucător de la Aston Villa, suspendat pentru bişniţă pe Facebook cu biletele dăruite de club
04 Feb 2010   •   16:28

Clubul Aston Villa i-a interzis unui jucător propriu să participe în calitate de spectator la finala Cupei Ligii Angliei, după ce a fost prins vânzând bilete pentru meciul de pe stadionul Wembley prin intermediul Facebook.

Nathan Baker, un internaţional U-19 al Angliei, care în prezent este împrumutat la Lincoln City, a fost somat de Villa să îşi ceară scuze după ce a fost descoperit faptul că şi-a vândut cele cinci tichete primite pentru meciul cu Manchester United, la un preţ de 200 de lire sterline pentru fiecare bilet, prin intermediul reţelei de socializare.

Villa îşi avertizase iniţial jucătorii că biletele pentru meci, care vor fi puse în vânzare pentru public abia luni, erau doar pentru prieteni şi membrii familiilor. Clubul a menţionat acum că, deşi Nathan are doar 18 ani şi "mai are multe de învăţat", jucătorul trebuie sancţionat disciplinar, astfel că i-a retras biletele şi i-a interzis să participe la finală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aston Villa
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close