Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus remizează cu Parma şi ratează şansa de a reveni pe primul loc

Juventus remizează cu Parma şi ratează şansa de a reveni pe primul loc

Juventus remizează cu Parma şi ratează şansa de a reveni pe primul loc
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    16 Feb 2012   •   11:45

Juventus a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Serie A, după ce a obţinut doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, pe terenul Parmei, într-o restanţă din etapa a 21-a.

Partida era programată iniţial pe data de 31 ianuarie, însă condiţiile meteo nefavorabile au determinat amânarea sa, alături de alte trei întâlniri din cadrul aceleiaşi runde.

Cea mai mare ocazie a meciului i-a aparţinut lui Giorgio Chiellini, care a lovit bara în primele minute ale duelului de pe Ennio Tardini, însă discuţiile de la final s-au concentrat mai mult pe prestaţia arbitrului Silvio Mazzoleni, care nu a acordat trei lovituri de la 11 metri, două pentru torinezi şi una pentru gazde.

Am dominat meciul în cea mai mare parte a timpului şi ar fi trebuit să câştigăm. Este păcat că n-am reuşit să luăm toate punctele. Vreau însă să văd câteva reluări. Consider că Parma nu avea niciun drept să ceară penalty la simularea lui Giovinco, însă, pentru noi, imaginile vorbesc de la sine. Cred că, la acest moment, arbitrii se tem să dicteze lovituri de pedeapsă pentru Juventus. Am primit un singur penalty în tot sezonul”, s-a plâns Antonio Conte, tehnicianul bianconerilor.

Andrea Pirlo, faultat în careu în finalul partidei, a acuzat de asemenea arbitrajul: „Am primit mingea, apoi am simţit o lovitură în spate. Credeam că este un penalty clar, dar nu a fost acordat. Nu vrem să jucăm rolul victimelor şi nici nu vrem cadouri din partea cuiva, cerem însă să fim trataţi în mod egal”.

Într-o altă restanţă din cadrul aceleiaşi etape care s-a jucat miercuri, Atalanta a câştigat cu 1-0 pe teren propriu în faţa celor de la Genoa, unicul gol fiind marcat cu un sfert de oră înainte de final de Guido Marilungo.


×
Subiecte în articol: Juventus Serie A
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close