Antena 3 CNN Sport Fotbal extern L?Imperatore îşi face iar de cap. Adriano a chiulit de la antrenamentul echipei Flamengo (VIDEO)

L?Imperatore îşi face iar de cap. Adriano a chiulit de la antrenamentul echipei Flamengo (VIDEO)

L?Imperatore îşi face iar de cap. Adriano a chiulit de la antrenamentul echipei Flamengo (VIDEO)
03 Iun 2009   •   05:00

Adriano a marcat la debutul său pentru Flamengo, weekendul trecut, în victoria cu 2-1 obţinută în meciul cu Atletico Paranaense, însă fostul rebel de la Inter Milano a revenit la vechile obiceiuri, lipsind de la antrenamentul echipei braziliene de marţi.

?Absenţa lui nu a fost planificată. Vom vedea mai târziu, când apare, ce are de spus în apărarea lui. Ceva trebuie să se fi întâmplat?, a declarat, plin de speranţă, antrenorul Cuca.

Incidentul însă pe fanii lui Inter s-ar putea să nu îi mai surprindă, Adriano lipsind des de la antrenamente şi întorcându-se târziu de la o convocare pentru naţionala Braziliei. Ultima oară când a făcut asta, atacantul a refuzat de tot să mai revină şi în cele din urmă şi-a încheiat contractul cu Inter de comun acord.

Adriano a sperat să îşi relanseze cariera în ţara sa natală şi să îşi facă loc în echipa Braziliei pentru Cupa Mondială din 2010, însă această ultimă dispariţie nu face altceva decât să întărească temerile că istoria se va repeta şi că Adriano nu va mai fi niciodată ?L?Imperatore?.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close