Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La alţii se poate.12 huligani belgieni reţinuţi pentru luptele de stradă (VIDEO)

La alţii se poate.12 huligani belgieni reţinuţi pentru luptele de stradă (VIDEO)

La alţii se poate.12 huligani belgieni reţinuţi pentru luptele de stradă (VIDEO)
13 Noi 2008   •   18:50

Poliţia belgiană a reţinut 12 fani din cadrul nucleelor dure ale suporterilor echipelor Anderlecht Bruxelles şi Charleroi, într-o anchetă iniţiată în urma răfuielilor care au zguduit capitala, în luna mai, după finala Cupei, informează AFP.
?Cei 12 huligani, printre care şi un minor, au fost reţinuţi la Bruxelles, în timpul unor percheziţii, şi au fost deferiţi justiţiei", a declarat postului de televiziune RTFB Wenke Roggen, purtătorul de cuvânt al parchetului din Bruxelles.
În data de 23 mai, Parchetul a deschis un dosar "pentru lupte în grup, distrugere de automobile şi de mobilier şi atac asupra persoanelor străine din diferite comunităţi rezidente în Bruxelles", a precizat Roggen, specificând şi faptul că autorii acestor infracţiuni riscă între cinci şi zece ani închisoare.
Şapte suporteri prinşi în flagrant delict fuseseră deja arestaţi în luna mai. Cei 12 reţinuţi joi au fost descoperiţi pe baza imaginilor surprinse pe camerele de luat vederi. Mai mulţi poliţişti au fost răniţi în incidentele respective, unul dintre ei aflându-se, încă, în incapacitate de muncă.
Incidente de stradă între huliganii belgieni

Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close