Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Laurent Blanc: Bordeaux rămâne în cursa pentru optimile Ligii, după victoriile cu CFR

Laurent Blanc: Bordeaux rămâne în cursa pentru optimile Ligii, după victoriile cu CFR

Laurent Blanc: Bordeaux rămâne în cursa pentru optimile Ligii, după victoriile cu CFR
05 Noi 2008   •   14:27

CFR şi Bordeaux continuă lupta pentru un loc în fazele finale ale cupelor europene, în urma rezultatelor înregistrate marţi seara. Francezii se află pe cai mari, după două victorii în faţa clujenilor, şi antrenorul Laurent Blanc se gândeşte la optimile Ligii Campionilor.
După un start ratat în grupă, cu două înfrângeri în două partide, Bordeaux şi-a revenit pe spinarea CFR-ului. Ajunsă la un singur punct în spatele liderului Chelsea, trupa lui Laurent Blanc se gândeşte deja la optimile Ligii Campionilor. ?Rămânem în cursa pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor după cele două victorii cu CFR. Rezultatul dintre Roma şi Chelsea a complicat calculele în grupă?.
De cealaltă parte, clujenii au căzut pe ultimul loc al grupei. Formaţia lui Trombetta păstrează însă în continuare şanse la primăvara europeană. ?Mai sunt încă două partide, încă şase puncte în joc. Desigur e vorba de Roma şi Chelsea, dar sunt cele două echipe în faţa cărora am luat puncte. Nimeni nu credea că vom lua puncte cu acestea, dar am luat?, a spus Trombetta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close