Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio l-a pierdut gratis pe Goran Pandev, după o decizie a Ligii Italiene de Fotbal

Lazio l-a pierdut gratis pe Goran Pandev, după o decizie a Ligii Italiene de Fotbal

Lazio l-a pierdut gratis pe Goran Pandev, după o decizie a Ligii Italiene de Fotbal
Sursa foto: goran pandev
23 Dec 2009   •   19:01

Fostul adversar al naţionalei României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2006, macedoneanul Goran Pandev a obţinut, miercuri, acceptul Lega Calcio de a pleca de la Lazio fără că "biancocelesti" să se poată opune. Atacantul de picior stâng nu a jucat deloc în acest sezon pentru echipa din "Cetatea Eternă" şi este dorit insistent de Inter, AC Milan şi Juventus.
Încă din vara acestui an Pandev a încercat să scape de contractul care îl lega de Lazio, dar cazul a fost discutat îndelung la Comisia de Rezolvare a Litigiilor, care s-a pronunţat miercuri în cele din urmă şi i-a permis jucătorului să semneze din ianuarie.
"Cererea noastră a fost acceptată şi Pandev şi-a reziliat contractul. Lazio a fost obligată să plătească jucătorului 160.000 de euro drept compensaţie, dar şi costurile procesului. Am primit un fax de la Ligă şi s-a confirmat că efectul deciziei este imediat. Pandev poate negocia cu orice club vrea, în orice caz nu mai este legat de Lazio", a confirmat avocatul lui Pandev pentru Skysports.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lazio Roma Inter Milano AC Milan
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close