Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio Roma a câştigat SuperCupa Italiei, după 2-1 la Beijing cu Inter Milano (VIDEO)

Lazio Roma a câştigat SuperCupa Italiei, după 2-1 la Beijing cu Inter Milano (VIDEO)

Lazio Roma a câştigat SuperCupa Italiei, după 2-1 la Beijing cu Inter Milano (VIDEO)
08 Aug 2009   •   21:12

Lazio Roma a câştigat Supercupa Italiei, după ce s-a impus, cu 2-1, în meciul cu Internazionale Milano, campioana en-titre din Serie A. Noua achiziţie a lui Jose Mourinho, Samuel Eto?o, a înscris pentru Inter, însă campioana Italiei a fost învinsă pe stadionul ?Cuibul de pasăre? din Beijing.

Experimentul ca meciul de deschidere al sezonului de fotbal italian să se joace în afara graniţelor a avut succes şi de această dată, chinezii umplând aproape în totalitate stadionul olimpic. Trupa lui Jose Mourinho a dominat copios partida, ratând câteva mari ocazii prin Eto?o, însă scorul a fost deschis de mijlocaşul brazilian Matuzalem, de la Lazio, imediat după disputarea unei ore de joc.

Lovitura liberă executată de Tommaso Rocchi a cauzat haos în careul lui Inter, iar mingea a fost respinsă de Julio Cesar chiar în Matuzalem, care a împins-o în poartă. Rocchi a înscris rapid şi al doilea gol, după ce l-a lobat excelent pe Cesar, pentru 2-0.

Mourinho a făcut o serie de schimbări şi a ajuns să evolueze cu patru atacanţi în teren ? Eto?o, Balotelli, David Suazo şi Diego Milito -, dar Lazio a rezistat eroic în final şi nu a permis campionilor decât să înscrie golul de onoare, prin Eto?o, în minutul 75. Astfel echipa lui Jose Mourinho a pierdut primul trofeu pentru care s-a luptat în sezonul 2009-2010.

Cristian Chivu a fost integralist la Inter şi a văzut un cartonaş galben, căpitanul naţionalei României fiind folosit în centrul liniei de fund, alături de brazilianul Lucio. De partea cealaltă, Ştefan Radu a fost doar rezervă la Lazio.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lazio Roma Inter Milano
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close