Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio vrea fundaş român şi, după eşecul Goian, vrea să-l oferteze pe Galamaz

Lazio vrea fundaş român şi, după eşecul Goian, vrea să-l oferteze pe Galamaz

Lazio vrea fundaş român şi, după eşecul Goian, vrea să-l oferteze pe Galamaz
Sursa foto: george galamaz
29 Iul 2009   •   14:23

Formaţia la care activează deja românul Radu Ştefan, Lazio, nu s-a speriat de imadinea românilor în "Cizmă" şi caută fotbalişti în Liga I. Căpitanul campioanei, George Galamaz, ar putea fi ofertat de echipa din Cetatea Eternă, estimat de presa italiană la 1,5-2 milioane de euro. Mai mult, lazialii îl vor şi pe mijlocaşul CFR-ului, Ciprian Deac.
Ţinta română a celor de la gruparea de pe Stadio Olimpico a fost fundaşul central stelist Goian, dar transferul acestuia nu s-a concretizat, aşa că italienii au pornit pe altă pistă. Îndrumaţi, probabil, de fraţii Becali, atât Steaua, Unirea şi Lazio având contacte apropiate cu impresarii din Pipera. Cum venirea lui Goian a picat, privirile le-au fost atrase de cel declarat cel mai bun fundaş central al Ligii I sezonul trecut, potrivit lalaziosiamonoi.it
Scouteri ai clubului care a câştigat sezonul trecut Cupa Italiei l-au urmărit chiar pe Galamaz în Supercupa României de duminică, cu CFR Cluj, şi ar putea face o ofertă cât de curând. Fundaşul este pe placul italienilor deoarece are o statură impunătoare, la înăţimea 1,87.
Ciprian Deac este şi el vizat de italieni, care l-au obervat chiar la meciul la care veniseră să-l urmărească pe Galamaz, în Supercupă. Mijlocaşul de 23 de ani va fi, în continuare, motinorizat de gruparea italiană.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close