Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor, grupa A: Campioana en-titre, ţinută în şah de Twente

Liga Campionilor, grupa A: Campioana en-titre, ţinută în şah de Twente

Liga Campionilor, grupa A: Campioana en-titre, ţinută în şah de Twente
15 Sep 2010   •   12:32

Campioana en-titre a Ligii Campionilor, Inter Milano, a fost nevoită să revină pe tablea de marcaj pentru a pleca cu un punct din deplasarea de la Twente, după prima etapă disputată în grupa A.

Noul tehnician, Rafael Benitez, a pus în teren cea mai puternică echipă şi a început misiunea de apărare a trofeului la Enschede cu doar o singură schimbare faţă de primul 11 care învingea Bayern Munchen cu 2-0 în finala din mai.

Wesley Sneijder a deschis scorul pentru italieni în minutul 14, doar ca Theo Janssen să egaleze şase minute mai târziu după executarea excelentă a unei lovituri libere.

Diego Milito a trimis apoi mingea în propria poartă, din corner, oferind gazdelor un avantaj de 2-1, însă celălalt atacant al lui Inter, Samuel Eto'o, a închis tabela la 2-2, egalând cu patru minute înainte de pauză.

Werder Bremen - Tottenham Hotspur 2-2
Formaţia Tottenham a început în forţă şi a condus cu 2-0 la debutul în Liga Campionilor, pe terenul rivalei din grupa A, Werder Bremen, dar nu a putut rezista până la final şi s-a văzut egalată de gazde.

Petri Pasanen a înscris în propria poartă înainte ca lovitura de cap a lui Peter Crouch din centrarea lui Rafael van der Vaart să ofere un start de vis pentru fanii lui Tottenham, în minutul 18. Gruparea din Bundesliga a revenit însă încet în meci şi Hugo Almeida s-a strecurat printre Ledley King şi Beniot Assou-Ekotto pentru a marca cu capul înainte de pauză. Marko Marin a egalat apoi cu un şut magnific de la distanţă.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close