Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool a predat o nouă lecţie de fotbal, iar "creta" a fost Aston Villa. 5-0 pentru "cormorani" (VIDEO)

Liverpool a predat o nouă lecţie de fotbal, iar "creta" a fost Aston Villa. 5-0 pentru "cormorani" (VIDEO)

Liverpool a predat o nouă lecţie de fotbal, iar "creta" a fost Aston Villa. 5-0 pentru "cormorani" (VIDEO)
Sursa foto: steven gerrard
22 Mar 2009   •   20:27

Aston Villa a primit o lecţie dureroasă duminică seară atunci când a venit pe Anfield Road pentru a juca împotriva trupei lui Rafa Benitez. Aflaţi în formă mare, jucătorii lui Liverpool au dat de pământ cu Villa, o candidată la un loc de Liga Campionilor, marcând din toate poziţiile şi provocând eliminarea portarului advers. Căpitanul Steven Gerrard a reuşit un "hattrick" marcând toate golurile din faze fixe.
Este cert că orice calcule au avut cei de la Aston Villa înaintea întâlnirii de coşmar cu Liverpool au fost date peste cap. Kuyt a anunţat ce avea să urmeze şi a deschis scorul pentru "cormorani" încă din minutul 8, după ce a recuperat o minge care lovise bara porţii apărate de veteranul american Brad Friedel. Olandezul a şutat cu sete în drepta portarului, acesta neavând reacţie. Faza de la golul doi a fost, cu adevărat, una specială. Reina şi-a depăşit atribuţiile de gardian al porţii şi i-a oferit lui Albert Riera o pasă decisivă care a traversat tot terenul şi a picat perfect, punându-l faţă în faţă cu Friedel. Spaniolul nu a ratat, marcând în minutul 33 cu o execuţie în forţă, din vole, cu bara.
Riera a devenit şi el servant în minutul 39, când a scos un penalty pe care l-a transformat căpitanul Gerrard. Legenda "cormoranilor" a marcat încă o dată în minutul 50, când şi-a arătat viclenia când a transformat cu siguranţă o lovitură liberă de la marginea careului, şutând încet şi pe jos, suprinzându-l pe portar. Tot Gerrard a închis tabela în minutul 65, când spaniolul Torres a fost faultat în careu de nefericitul portar, care şi-a trecut în cont şi o eliminare. Rezerva nu a putut să apere lovitura de pedeapsă şi umilinţa era completă pentru Aston Villa, o echipă cu nume în Anglia.
În urma acestui rezultat, Liverpool a totalizat 64 de puncte, cu 3 mai mult decat Chelsea şi la unul singur de Manchester United. "Diavolii Roşii" au, însă, un meci mai puţin disputat şi pot profita de meciul restant pentru a duce diferenţa la patru puncte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close