Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool - Everton 1-0. "Cormoranii" ies din criză înaintea meciurilor cu Urziceni (VIDEO)

Liverpool - Everton 1-0. "Cormoranii" ies din criză înaintea meciurilor cu Urziceni (VIDEO)

Liverpool - Everton 1-0. "Cormoranii" ies din criză înaintea meciurilor cu Urziceni (VIDEO)
Sursa foto: dirk kuyt
06 Feb 2010   •   17:59

Rafael Benitez a reuşit, în sfârşit, să o aducă pe Liverpool pe linia de plutire. Liverpool s-a impus cu 1-0 în derby-ul local cu Everton şi a ajuns la al şaptelea meci fără înfrângere în Premier League, reintrând în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Grijile sporesc, astfel, pentru Unirea Urziceni, echipă care va întâlni Liverpool pe Anfield pe 18 februaria în şaisprezecimile de finală ale Europa League.
Liverpool nu a avut deloc o partidă uşoară cu rivalii de moarte de la Everton. Problemele au venit chiar din curtea proprie pentru Liverpool, fundaşul grec Kyrgiakos lăsându-şi echipa în zece încă din minutul 34, după un fault dur la Fellaini. Cu toate acestea, Liverpool a reuşit să ţină adversara relativ departe de propriile buturi, în afara ocaziilor ratate de Cahill şi Yakubu. Singurul gol al partidei a fost marcat, pentru "cormorani", de olandezul Kuyt, care l-a depăşit pe Phil Neville şi a finalizat cu sânge rece din apropierea porţii.
Egalitatea numerică a jucătorilor a fost restabilită în minutul 90, atunci când sudafricanul Pienaar a fost trimis la cabine. Eliminarea lui nu a mai contat, iar scorul final a fost 1-0.
Echipele trimise în teren
Liverpool: Reina, Carragher, Kyrgiakos, Agger, Insua, Mascherano, Lucas, Kuyt, Gerrard, Maxi, Ngog. Rezerve: Cavalieri, Aquilani, Riera, Aurelio, Babel, Degen, Skrtel
Everton: Howard, Neville, Distin, Heitinga, Baines, Fellaini, Donovan, Osman, Cahill, Pienaar, Saha. Rezerve: Nash, Bilyaletdinov, Arteta, Yakubu, Senderos, Anichebe, Coleman

Celelalte rezultate ale zilei în Premier League
Bolton Wanderers - Fulham: 0-0
Burnley - West Ham: 2-1
Hull City - Manchester City: 2-1
Manchester United - Portsmouth: 5-0
Stoke City - Blackburn: 3-0
Sunderland - Wigan: 1-1
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liverpool Everton Premier League derby
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close