Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Luciano Moggi: Inter va eşua şi în acest sezon al Ligii Campionilor

Luciano Moggi: Inter va eşua şi în acest sezon al Ligii Campionilor

Luciano Moggi: Inter va eşua şi în acest sezon al Ligii Campionilor
17 Aug 2009   •   20:25


Fostul director sportiv de la Juventus, Luciano Moggi, a vorbit recent despre Inter Milano şi de şansele acestei formaţii de a câştiga titlul în Serie A şi Liga Campionilor. Moggi a pronosticat un sezon bun în Italia pentru nerazzurri, dar o nouă dezamăgire în cea mai importantă competiţie europeană.

Conform spuselor lui Moggi, după plecarea lui Zlatan Ibrahimovic la Barcelona, Inter ar fi trebuit să transfere diferiţi jucători, care să contribuie la o schimbare a planului de joc. ?Inter, în ciuda faptului că a pierdut SuperCupa, rămâne o echipă puternică. Nu vreau să mă repet, dar anul acesta vor fi forţaţi să schimbe multe lucruri. Ibrahimovic era un jucător care putea conduce echipa, pe când Milito şi Eto?o sunt doi jucători buni, dar care sunt diferiţi. Acum echipa trebuie să ajute atacul, altfel vârfurile vor rămâne izolate?, a declarat Moggi pentru to ilsussidiario.net.

?Chiar şi fără Ibrahimovic, Inter e suficient de puternică să triumfe în Italia, dar nu şi în Liga Campionilor?, a mai spus Moggi. Inter începe sezonul în Serie A duminică seara, când primeşte vizita celor de la Bari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close