Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City şi-a revenit după înfrângerea cu Sunderland: A învins cu 3-0 pe Liverpool

Manchester City şi-a revenit după înfrângerea cu Sunderland: A învins cu 3-0 pe Liverpool

Manchester City şi-a revenit după înfrângerea cu Sunderland: A învins cu 3-0 pe Liverpool
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Ian 2012   •   11:17

Manchester City şi-a revenit după surprinzătorul eşec de la Sunderland şi a câştigat categoric meciul de pe teren propriu cu Liverpool, scor 3-0.

A fost prima victorie a echipei lui Roberto Mancini după două partide fără succes şi fără gol marcat, liderul din Premier League aşteptând acum un pas greşit al rivalilor de la United, care vor juca miercuri la Newcastle.

Argentinianul Kun Aguero a deschis scorul pentru „cetăţeni” în minutul 10, cu un şut de la distanţă la care portarul oaspeţilor, Pepe Reina, a greşit incredibil. City şi-a dublat avantajul înainte de pauză, prin ivorianul Yaya Toure, care a înscris cu o lovitură de cap în urma unui corner.

În repriza a doua, liderul din Anglia a continuat să conducă ostilităţile, singurul moment dificil fiind eliminarea lui Gareth barry, pentru două cartonaşe galbene, incident care nu a afectat însă jocul gazdelor, James Milner transformând cu siguranţă penaltyul obţinut de Yaya Toure în minutul 75.

Luna ianuarie va fi crucială pentru noi, pentru că dacă vom reuşi să rămânem pe primul loc vom avea o şansă importantă de a cuceri titlul. Va fi însă dificil, mai ales că vom juca din trei în trei zile, iar Yaya Toure şi Kolo Toure vor pleca la Cupa Africii, după meciul de Cupă cu United”, a declarat Roberto Mancini.

Tottenham şi-a consolidat locul 3 în Premier League, după ce a învins pe teren propriu pe West Bromwich Albion, la care Tamaş a fost rezervă, cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii de pe White Hart Lane a fost marcat de Jermaine Defoe, în minutul 63.

În ultima partidă de marţi, Sunderland a confirmat momentul excelent pe care îl traversează, impunându-se de o manieră entuziasmantă pe terenul lui Wigan, scor 4-1. Craig Gardner, James McClean, Stephane Sessegnon şi David Vaughan au punctat pentru echipa lui Martin O'Neill, golul de onoare al gazdelor fiind înscris de Hugo Rodallega.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close