Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United a pierdut clar la Newcastle. Portarul lui Everton a marcat golul sezonului

Manchester United a pierdut clar la Newcastle. Portarul lui Everton a marcat golul sezonului

Manchester United a pierdut clar la Newcastle. Portarul lui Everton a marcat golul sezonului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Ian 2012   •   10:52

Manchester United rămâne la trei puncte în spatele rivalilor de la City, după ce a pierdut fără drept de apel în deplasarea de la Newcastle, scor 0-3.

Echipa lui Sir Alex Ferguson se află la al doilea eşec consecutiv, „diavolii” fiind învinşi în ultima zi a lui 2011 de Blackburn, chiar pe Old Trafford.

Senegalezul Demba Ba a deschis scorul pentru gazde în minutul 33, cu o execuţie senzaţională, după o degajarea a portarului Krul, pentru ca francezul Yohan Cabaye să transforme impecabil o lovitură liberă în debutul părţii secunde pentru 2-0.

Dezastrul campioanei Angliei a fost completat în ultimul minut, când Phil Jones a marcat în proprie poartă din interiorul careului.

Nu trebuie să ne panicăm, avem răbdarea şi experienţa necesare pentru a ne reveni. Important este că doi-trei jucători au revenit pe teren, iar acest lucru ar putea să facă diferenţa în viitor”, a declarat Ferguson la finalul întâlnirii.

Portarul celor de la Everton, Tim Howard, a reuşit golul sezonului, învingându-l pe omologul său de la Bolton, Bogdan, după o degajare din propriul careu, însă americanul a recunoscut că vântul a jucat un rol decisiv.

Am fost încântat, mai ales că astfel am deschis scorul şi ne îndreptam spre câştigarea celor trei puncte, dar nu este deloc plăcut pentru un portar să primească un astfel de gol. Cred că pe vânt este cel mai dificil să joci. Zăpadă, ploaie, soare, toate acestea nu contează, dar vântul chiar te păcăleşte”, a declarat Howard.

Din păcate pentru Everton, Bolton a reuşit să întoarcă rezultatul pe Goodison Park, prin golurile marcate de David Ngog şi Gary Cahill, şi a câştigat cu 2-1, o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.


×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close