Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United, salvată în minutul 90 de un puşti de 17 ani cu Aston Villa: 3-2 pe Old Trafford

Manchester United, salvată în minutul 90 de un puşti de 17 ani cu Aston Villa: 3-2 pe Old Trafford

Manchester United, salvată în minutul 90 de un puşti de 17 ani cu Aston Villa: 3-2 pe Old Trafford
Sursa foto: alex ferguson
05 Apr 2009   •   20:32

Sezonul părea ca şi rezolvat pentru echipa lui Alex Ferguson, Manchester United, în urmă cu ceva timp. Cu toate acestea, acum "Diavolii Roşii" trec prin mari emoţii, şi au reuşit să se menţină pe primul loc în Premier League doar datorită golului din ultimul minut al partidei cu Astov Villa, marcat de un puşti italian de 17 ani, Macheda.
Lucrurile păreau să fie destul de simple pentru United atunci când Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 14. Portughezul a concretizat o şansă foarte mare a gazdelor, o lovitură liberă indirectă din careul celor de la Aston Villa. Lucrurile nu aveau să fie aşa de simple, însă, deoarece colosul John Carew, norvegian de origine engleză, a egalat în minutul 30. Situaţia avea să se înrăutăţească după pauză pentru campioana en-titre, când Agbonlahor a marcat pentru 1-2. Era minutul 58, şi Alex Ferguson a aruncat în luptă tot ce avea în speranţa că se va menţine pe primul loc în Anglia. Ronaldo a marcat în minutul 80 pentru gazde şi scorul era de 2-2, dar tot se pierdeau două puncte. Erou avea să fie Macheda, un italian de doar 17 ani, care a închis tabela în ultimul minut, şi Manchester United rămâne lider. Dar pentru cât?
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close