Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United - Wigan 5-0. Chelsea are parte de competiţie acerbă în Anglia

Manchester United - Wigan 5-0. Chelsea are parte de competiţie acerbă în Anglia

Manchester United - Wigan 5-0. Chelsea are parte de competiţie acerbă în Anglia
Sursa foto: wayne rooney
31 Dec 2009   •   13:22

Manchester United a închiat anul 2009 în stil, cu o victorie concludentă în faţa celor de la Wigan Athletic, scor 5-0. Trupa lui Alex Ferguson nu a avut nici o emoţie în partida de miercuri şi s-a apropiat la două puncte de liderul Chelsea.
?Măcelul? de pe Old Trafford a început în minutul 28, când Wayne Rooney a trimis un vole din apropiere şi l-a bătut pe Chris Kirkland. Trei minute mai târziu, Valencia a scos perfect o minge la Carrick, iar acesta a trimis-o în poartă pentru 2-0.
Gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de trei goluri, după ce Rafael a rezistat atacului lui Bramble şi l-a învins pe Kirkland. Minutul 50 a adus golul de 4-0, Berbatov înscriind din careu la o fază la care a arătat multă stăpânire de sine. Golul serii a fost cel de 5-0. O pasă filtrantă a lui Rooney l-a găsit pe Valencia singur cu portarul, iar jucătorul lui United a trimis un lob de toată frumuseţea peste goalkeeper, din alergare.
Cum şi Arsenal a câştigat, miercuri, cu 4-1 în deplasarea de la Portsmouth, Chelsea se vede într-o cursă grea împotriva unor echipe capabile să speculeze orice greşeală a liderilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close