Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu ar putea fi antrenorul lui Ştefan Radu la Lazio

Mircea Lucescu ar putea fi antrenorul lui Ştefan Radu la Lazio

Mircea Lucescu ar putea fi antrenorul lui Ştefan Radu la Lazio
08 Iun 2009   •   12:45

După patru ani la cârma echipei, antrenorul Delio Rossi va părăsi Lazio. Preşedintele clubului roman, Claudio Lotito, nu a anunţat nici acum acest lucru în mod explicit, însă a recunoscut că este în căutarea unui nou antrenor. Lotito declarase în repetate rânduri că Rossi nu va părăsi clubul. ?Când voi găsi persoana potrivită pentru acest club, atunci vom anunţa cine va fi antrenor?.

?Va fi un antrenor important?, a mai completat Lotito, ?care ne va ajuta să ducem la capăt proiectul pe care îl avem în cap. În general, cine pleacă de la echipă va fi înlocuit cu altcineva mai bun, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată.

Cotidianul ?La Gazzetta dello Sport? scrie că Mircea Lucescu este acel ?important? antrenor pe care îl are în vedere Lotito pentru banca tehnică a echipei. ?Tehnicianul de la Şahtior Doneţk s-a aflat ieri seară în Italia, unde a asistat la meciul Empoli - Brescia, scor 1-1, partidă contând pentru barajul de promovare în Serie A. Mircea Lucescu ţine o legătură strânsă cu Lotito?, a mai notat sursa citată.

Mircea Lucescu ar putea astfel reveni în Italia, unde a mai antrenat Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano. La Lazio, ?Il Luce? l-ar avea ca elev pe fundaşul român Ştefan Radu, însă ?La Gazzetta dello Sport? notează că Lazio ar putea avea probleme cu faptul că tehnicianul român a semnat de curând un nou contract cu Şahtior Doneţk, pentru doi ani, iar valoarea acestuia ar fi de 3 milioane de euro pe sezon!

Altfel, Claudio Lotito a comentat şi presupusul refuz al lui Walter Zenga de a prelua echipa din capitala Italiei, preferând Palermo. ?Nu suntem naivi şi nici păcăliţi de alţii. Această poveste (n.r. cu venirea lui Zenga la Lazio) nu este adevărata: dacă l-aş fi vrut, ar fi semnat deja cu noi, cu tot respectul?, a declarat Lotito.

În sezonul recent încheiat, Lazio a terminat pe locul 10, dar a câştigat Cupa Italiei şi va juca în Europa League în sezonul 2009/2010.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Lucescu Lazio Roma
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close