Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mircea Lucescu: "M-aş bucura să meargă Raţ la Real Madrid. Oricum, Şahtior nu este sub Real"

Mircea Lucescu: "M-aş bucura să meargă Raţ la Real Madrid. Oricum, Şahtior nu este sub Real"

Mircea Lucescu: "M-aş bucura să meargă Raţ la Real Madrid. Oricum, Şahtior nu este sub Real"
Sursa foto: razvan rat
23 Dec 2009   •   17:57

Antrenorul Şahtiorului, Mircea Lucescu, nu ar fi deloc întristat dacă l-ar pierde pe Răzvan Raţ în favoarea celor de la Real Madrid. Raţ a declarat deja că l-ar onora să fie ofertat de "galactici", iar Lucescu este de părere că Primera Division i s-ar potrivi ca o mănuşă internaţionalului român. Motivul este simplu, spune, echipele Real Madrid şi Şahtior Doneţk fiind în opinia sa la fel de puternice.
"Ar fi excelent ca Raţ să ajungă la Real Madrid, sunt foarte bucuros şi mulţumit că există interes din partea spaniolilor. Răzvan ar face faţă în Spania fără nicio problemă, cu ce e mai prejos Şahtior Doneţk faţă de Real Madrid? E diferit campionatul în care evoluează cele două echipe, dar în rest suntem cam la acelaşi nivel. Nu am vrut să-i dau drumul lui Raţ la o echipă sub nivelul lui Şahtior, dar poate va pleca acum, jucătorii trebuie daţi atunci când sunt ceruţi. Nu mă opun plecării lui Raţ, mai ales că are o vârstă. Răzvan e un jucător care are experienţă internaţională vastă, nu se accidentează şi ar fi o satisfacţie imensă pentru mine ca el să plece la Real Madrid", a declarat Mircea Lucescu, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close